HEEMSKERK - Ondanks dat de vorige twee wedstrijden verloren gingen blijft ADO`20 verrassend goed presteren in de Tweede Divisie. Zaterdag wist men op De Vlotter Katwijk met 2-1 te verrassen dankzij een prachtige winnende goal van invaller Milan Klopper.

Klopper wist vijf minuten voor tijd, nadat hij werd aangespeeld door Ian Beelen, doelman De Vries met een fraaie lob te verschalken. Dat gebeurde precies in een fase dat Katwijk steeds meer aandrong en op zoek ging naar de winnende treffer. Lang stond het 1-1 door doelpunten die in de eerste helft vielen. Des Kunst opende al na vier minuten de score voor de gasten uit Katwijk van trainer Anthony Correia. Terwijl Mathijs Hardijk twee goede mogelijkheden op een Katwijkse treffer liet liggen was het vlak voor rust Feyo Glim die op aangeven van Glim de gelijkmaker liet aantekenen.

Zonder sterkmakers als Daan Boerlage, Mike Grim en Maurizio Brenna bleef ADO '20 ook in een mindere tweede helft op de been al leek de Katwijkse druk tegen het einde steeds goter te worden. Vlak voor tijd kende invaller Klopper echter zijn hoogtepunt en de Heemskerkerkers kwamen vervolgens ook de zenuwslopende laatste minuten door: 2-1.

Door de zege staat ADO`20 nu op een achtste plaats. Katwijk zakt door de nederlaag af naar een twaalfde plek.