BARENDRECHT - Een jeugdig en vernieuwd ODIN '59 is de competitie in de Vierde Divisie uitstekend begonnen. Op bezoek bij VV Smitshoek zegevierde de ploeg van trainer Richard Plug met 2-4.


De Heemskerkers hadden het in Barendrecht eigenlijk alleen in de beginfase erg moeilijk toen keeper Meendering al snel moest redden en even later moest capituleren toen Van den Biggelaar de 1-0 liet aantekenen. ODIN '59 was snel weer bij de les en na een klein half uur kon Kick Groot op aangeven van Martin Campbell de gelijkmaker scoren. og voor de rust zorgde Ayrton Dol voor een Heemskerkse voorsprong.

In de tweede helft had de Plug-equipe iets meer dan een kwartier nodig om het duel definitief te beslissen. Dustin Mijnders kon uit een lage voorzet raak schieten en kort hierna was het Ritchie Zinga die een voorzet van Dol op waarde wist te schatten en de 1-4 tegen de touwen kopte. De boomlange Van der Made zorgde en klein kwartier voor tijd nog wel voor de 2-4, maar verder liet ODIN '59, dat komende zatredag in eigen huis Jodan Boys ontvangt, het niet komen.