HAARLEM - Van 21 tot en met 29 januari 2023 komen er tussen de 125 en 150 jeugdbowlers (tot 25 jaar) uit: België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Ierland, IJsland, Malta, Schotland, Oekraïne, Zweden, Zwitserland en Nederland veelal Nationale selectiespelers naar Bison Bowling Haarlem om daar deel te nemen aan de "STORM JUNIOR DUTCH OPEN".

Stichting Junior Dutch Open, de organisator van dit ambitieuze internationale toernooi dat onderdeel is van de YOUTH EURO TROPHY (YET) heeft in Bison Bowling Haarlem een geschikte host-partner gevonden.

Stichting Junior Dutch Open is onlangs opgericht en zet zich in voor de jeugdbowlers met het doel dat ze zich op technisch, tactisch en mentaal niveau door middel van deelname aan de "STORM JUNIOR DUTCH OPEN" kunnen meten met gelijkwaardige deelnemers.

Het "STORM JUNIOR DUTCH OPEN" is stop 6 in de YET International tour. Een Europese tour die bestaat uit 7 toernooien welke gespeeld worden in Zweden, Duitsland, België, Ierland, Frankrijk, Nederland en Denemarken. Als het goed is wordt hier Noord-Ierland dit jaar aan toegevoegd.

Het doel van zowel deze tour is jeugd van uit geheel Europa samen te brengen, competitief tegen elkaar te laten strijden, waarbij normen en waarden worden gerespecteerd en vriendschappen voor het leven ontstaan.

De organisatie is zeer trots dat het "STORM JUNIOR DUTCH OPEN" Nederland in deze tour mag vertegenwoordigen.

Het bestuur van de Stichting bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers die de bowlingsport een warm hart toedragen.

Om het toernooi te doen slagen hebben ze nog wel wat hulp nodig!! De organisatie is op zoek naar helpende handen. Vrijwilligers die de bowlingsport een warm hart toedragen en zich voor de jeugd willen inzetten. Denk hierbij aan een fotograaf die geheel belangeloos foto's (actie en sfeer) zou willen maken, die de organisatie dan op hun website kan plaatsen en zou kunnen gebruiken voor een fotoboek. Maar niet alleen een fotograaf, ook die vrijwilligers die kunnen ondersteunen tijdens de te spelen series, die ervaring hebben met WordPress, zodat ze zich bezig kunnen houden met de website en social media, scoreverwerker die we wegwijs kunnen maken in het programma.

Daarnaast zoeken wij sponsoren die de jeugd een warm hart toedragen en ons willen helpen met een financiële of materiele bijdrage. Wij zouden heel graag onze deelnemers een goodiebag willen aanbieden met promo's en gadgets van lokale ondernemers.

Het toernooi, dat open staat voor sportbowlers in de leeftijd van 8 tot en met 24 jaar en die lid zijn van een federatie, zal worden gespeeld in 4 gemixte leeftijdsklassen waarbij de meisjes een aantal bonuspunten per gespeelde game ontvangen.

Deelnemers aan de "STORM JUNIOR DUTCH OPEN" mogen maximaal 3x een serie van 6 games spelen om zich voor de finales te kunnen kwalificeren. Er zullen in totaal 3 finaleronden gespeeld worden. Alle finalisten die zich plaatsen voor de finales zullen een prijs ontvangen.

Hebben wij U als ondernemer, deelnemer of toeschouwer nieuwsgierig gemaakt en wilt u meer informatie, neem dan eens een kijkje op onze website www.juniordutchopen.com of neem contact op met onze voorzitter Mevr. M. Koudstaal monica@juniordutchopen.com tel. 06-44658179, of onze centrale email: info@juniordutchopen.com.