ZANDVOORT - Op zaterdag 17 februari 2024 staan naar verwachting 7.500 enthousiaste wandelaars aan de start van de 3e editie van de Zandvoort Light Walk. Bij deze spectaculaire wandelbeleving hebben de deelnemers de keuze uit routes van 6 km (Family Walk), de nieuw toegevoegde 10 km en de vertrouwde afstanden van 14 en 18 km. De inschrijving voor dit winterse wandelspektakel is nu geopend.

Om iedereen een afstand op maat te kunnen aanbieden, heeft organisator Le Champion besloten om een extra afstand van 10 km toe te voegen. Naast de populaire Family Walk van 6 km en de afstanden van 14 en 18 km, is het in februari dus ook mogelijk ook de 10 km te wandelen. Deze afstand is geschikt voor iedereen die iets meer uitdaging wil dan de korte afstand van de Family Walk.

Family Walk voor het hele gezin


Een populair onderdeel van de Zandvoort Light Walk is de Family Walk van 6 km. Deze route is geschikt voor ieder wandelniveau en speciaal gericht op de deelname van kinderen. De Family Walk is een unieke wandelbeleving voor het hele gezin, waarbij alle kinderen zich zeker zullen verwonderen aan de magische lichtjes die zij onderweg tegenkomen.

De lichtacts langs de route van de Family Walk zijn speciaal op kinderen gericht, maar ook leuk voor volwassenen. Wil je de unieke sfeer van de Zandvoort Light Walk ervaren, maar zijn de afstanden van 10, 14 en 18 km voor jou te lang? Bemachtig dan snel je startbewijs voor de 6 km en laat je samen met je familie betoveren in Zandvoort. Vorig jaar was dit onderdeel vroegtijdig uitverkocht. Er zijn dit jaar meer startbewijzen beschikbaar gesteld voor de 6 km, maar de verwachting is dat de verkoop ook dit jaar snel gaat.

Volop lichtjes en gezelligheid


Het strand, het sfeervolle centrum en het iconische Circuit Zandvoort worden omgetoverd tot een zee van lichtjes. Niet alleen organisator Le Champion pakt uit met de mooiste kunstwerken, te gekke acts en gezellige verzorgingsposten onderweg, ook op de deelnemers wordt een beroep gedaan. De wandelaars worden gevraagd zich met lichtjes te versieren of lichtgevende accessoires te dragen. Zo zal een lang lint met lichtjes op zaterdagavond 17 februari door Zandvoort slingeren.

Na de finish wordt er zoals bij alle wandelevenementen van Le Champion een gezellig feestje gevierd. In het centrum van Zandvoort wordt gezorgd voor gezellige muziek en bij de Zandvoortse horecagelegenheden kan geproost worden op de sportieve avond.

Inschrijven


De inschrijving voor de 3e editie van de Zandvoort Light Walk is nu geopend. Wandel jij op zaterdag 17 februari 2024 ook mee? Kies een van de routes van 10, 14 of 18 km of ga voor de Family Walk van 6 km en schrijf je in via www.zandvoortlightwalk.nl. De inschrijving is geopend tot begin februari of tot de deelnemerslimiet is bereikt. Houd hiervoor onze website en social media in de gaten.