HEEMSKERK - De spanning stijgt, de datum is geprikt! Op 5 juli 2024 viert HTV Assumburg de feestelijke opening van het vernieuwde sportcomplex. Iedereen is uitgenodigd om samen met ons deze bijzondere dag te vieren. Vanaf 15:30 uur barst het spektakel los en het belooft een middag vol sportieve hoogtepunten en gezelligheid te worden.

Wat is er nieuw?
“Fase 1 van de vernieuwingen ligt al even achter ons en momenteel is de volgende grote mijlpaal in zicht” aldus secretaris

Jaap Jan Kleef. “In september 2023 zijn er van twee voormalige gravelbanen, twee all-weather tennisbanen gerealiseerd” zegt hij. Zoals de naam al verklapt is een all-weather tennisbaan een type baan dat onder bijna alle weersomstandigheden te bespelen is. “Afgelopen winter hebben de jeugdleden daardoor gewoon volledig -buiten- kunnen door tennissen en ook een grote groep volwassenen is tijdens het najaar niet gestopt.” En om de mogelijkheden van de vereniging nog meer te verbreden worden een derde all-weather tennisbaan én drie gloednieuwe padelbanen zeer binnenkort opgeleverd. Vol trots roemt Jaap Jan de inzet van de vele vrijwilligers “de afgelopen maanden is er door zoveel leden en betrokkenen van de club enorm hard gewerkt op het sportpark van tennisvereniging Assumburg. Alleen al daarom is het tijd voor een gezamenlijk openingsfeestje!”

Kom en geniet!

Je bent van harte welkom om te komen kijken op HTV Assumburg (Communicatieweg 4 in Heemskerk) en of mee te doen aan een gratis padel- en of tennisclinic. Wil je sportief aan de slag, kom dan in je sportkleding. Inloop vanaf 15:30 uur en om 16:00 uur een officieel moment waarop we samen het lint doorknippen en proosten op de toekomst. Van 16:30 uur diverse activiteiten zoals clinics tennis en padel, demonstratiewedstrijd en voor de kinderen is er een springkussen.

Uiteraard is er ook gelegenheid voor een hapje & een drankje.