ALMELO - Heracles Almelo heeft vrijdagavond fors uitgehaald in de thuiswedstrijd tegen Telstar. De nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie was de middenmoter in Almelo met 7-0 de baas.

Al in de elfde minuut zette Anas Ouahim de thuisploeg op voorsprong en nog voor rust werd de marge flink uitgebreid. Nikolai Laursen, Samuel Armenteros, ingevallen voor Satriano, en wederom Ouahim zorgden ervoor dat Heracles voor de derde keer dit seizoen de rust in ging met een voorsprong van vier doelpunten.

Na rust deed ook clubtopscorer Emil Hansson een duit in het zakje. Armenteros liet keeper Koeman nog tweemaal vissen en voltooide dus met een hattrick de onvervalste zevenklapper. Eerder dit seizoen tijdens de 8-1 zege op FC Dordrecht was Armenteros ook al goed voor een hattrick geweest.