HELMOND - In de Keuken Kampioen Divisie hebben Helmond Sport en Telstar de punten gedeeld. In de eerste helft was de thuisploeg de betere en kwam terecht op voorsprong. Telstar toonde na de rust meer initiatief en wist zo een punt uit het vuur te slepen.

Helmond Sport kwam na een ruim half uur op voorsprong toen de geheel vrijstaande Lance Duijvestijn kon inschieten. Op dat moment terecht omdat de Brabanders het beste van het spel hadden.

Kort na de rust kreeg de ploeg nog kansen om de score te verdubbelen via Duijvestijn en Goselink, maar keeper Schendelaar hield Telstar op de been dat vervolgens het initiatief overnam. Na een goede kans voor Gyliano van Velzen was het halverwege de tweede helft Shayne Pattynama die uit een corner raak kopte: 1-1. In de slotfase was routinier Frank Korpershoek zelfs nog dichtbij de winnende treffer, doch mikte over en dit was ook teveel eer geweest voor de gasten.