HEEMSKERK - Hekkensluiter ODIN '59 is zoals verwacht niet opgewassen gebleken tegen IJsselmeervogels dat met de 1-4 winst in Heemskerk de koppositie in de Derde Divisie wist te grijpen. De thuisploeg van trainer Mark Kranendonk gaat met slechts vijf behaalde punten de winterstop in.

Voor IJsselmeervogels, een grootmacht in het amateurvoetbal, geldt dit seizoen maar één ding en dat is binnen een jaar terugkeren in de Tweede Divisie. In de Derde Divisie moest men lang Harkemase Boys en SC Genemuiden boven zich dulden, maar in de laatste wedstrijd voor de winterstop wist de ploeg van trainer Gert Jan Karsten de leiding te pakken.

Feitelijk was het duel in Heemskerk al bij rust beslist, want het jonge ODIN kon geen vuist maken tegen de "rooien" die middels Jordy Ruizendaal, een eigen doelpunt van Jonathan Richard en een treffer van Jesse Schuurman een comfortable voorsprong namen. na de rust deed Marouane Afakar daar nog een doelpunt bij alvorens Taye Lee vanaf de strafschopstip de Heemskerkse eer mocht redden: 1-4.

ODIN '59 hervat de competitie op 13 januari met een thuisduel tegen Rijnvogels.