HEEMSKERK - Het is voor kinderen soms lastig om een passende sport te vinden, omdat zij vaak nog niet weten wat ze leuk vinden en waar zij goed in zijn. Met de gratis Sportmix lessen van Team Sportservice Kennemerland maken kinderen op spelenderwijs kennis met verschillende sporten. Van voetbal tot freerun en van tennis tot boogschieten. Voldoende sporten zodat ieder kind het leuk vindt!

De gratis Sportmix lessen vinden wekelijks plaats op de woensdag- en vrijdagmiddag. Op de woensdagen zijn de lessen van 15.30 tot 16.15 uur of 16.30 tot 17.15 uur in de gymzaal aan de Duitslandlaan 5. Op de vrijdagen zijn de lessen van 14.45 tot 15.30 uur in de gymzaal aan de Bachstraat 31. Op woensdag 20 september en vrijdag 22 september zijn de eerste lessen. Alle lessen worden gegeven door een ervaren buurtsportcoach. Zit je in groep 3 of 4 en ben je opzoek naar een leuke sport? Doe dan mee aan een van de sportmix lessen in Heemskerk.

Lijkt het je leuk om samen met andere kinderen te sporten en plezier te maken? Meld je dan aan voor een van deze lessen. Aanmelden kan via de agenda op www.teamsportservice.nl/kennemerland. Nog vragen? Neem contact op met buurtsportcoach Stefan Bakker via sbakker@teamsportservice.nl of 088-2037340

De gemeente Heemskerk vindt de breed motorische ontwikkeling van haar jeugdige inwoners ontzettend belangrijk. Vandaar dat zij dit project financieren en aanTeamsportservice hebben gevraagd om dit uit te voeren. Uw kind is van harte welkom.