CASTRICUM/HEEMSKERK - Kinderen die zin hebben om deze zomer veel te sporten en bewegen zijn van harte welkom bij de gratis vakantieactiviteiten die Team Sportservice Kennemerland organiseert. De activiteiten zijn voor kinderen van 3 tot en met 13 jaar die in de gemeente Castricum en Heemskerk wonen of naar school gaan. Beide gemeenten vinden bewegen en een gezonde jeugd erg belangrijk en stimuleren daarom deze activiteiten.

Op maandagochtend 24 juli starten we met bootcamp en een interactief Smart Disc spel voor groep 5 tot en met 8 en klas 1 van het VO. Max Drenth van Beach Bodies geeft samen met Team Sportservice deze leuke sportles bij de ingang van het duingebied van Castricum. Ouders die het leuk vinden mogen ook meedoen. In sporthal de Waterakkers in Heemskerk kunnen kinderen van 3 tot en met 12 jaar op dinsdagochtend 25 juli meedoen aan 2 sportinstuiven met verschillende activiteiten zoals trampolinespringen, touwzwaaien, voetbal en verschillende leuke spellen. In Limmen spelen we op woensdag 26 juli met groep 3 tot en met 8 Super Mario trefbal. Dezelfde leeftijdscategorie kan op donderdag 27 juli op het speelveld aan de Johannes Poststraat in Heemskerk meedoen aan freerunnen en slagballen o.l.v. buurtsportcoaches Bart en Winnie.

Inschrijven voor de vakantieactiviteiten kan op de website Noordhollandactief.nl. De activiteiten zijn te vinden door de filter Evenementen te selecteren. Per leeftijdscategorie zijn er verschillende aanvangstijden. Wie hulp nodig heeft met aanmelden of vragen heeft over de activiteiten kan een email sturen naar kennemerland@teamsportservice.nl.

FUN IN THE SUN
Kinderen van 2 tot 14 jaar kunnen van 7 tot 11 augustus meedoen aan Fun in the Sun in Heemskerk. Het Cultuurhuis, de Bibliotheek, MET Heemskerk en Team Sportservice Kennemerland organiseren gezamenlijk diverse activiteiten in en rond het gemeentehuis. Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan dans, Djembé, sportmix en springen op het springkussen. Voor het complete aanbod en inschrijven ga je naar Noordhollandactief.nl.

ZOMERBOOST

Verenigingen en sport- en beweegaanbieders in Heemskerk, Castricum, Akersloot en Limmen organiseren deze zomer heel veel sportieve activiteiten. Er is aanbod voor iedereen. Van jong tot oud. Van bewegen tot intensief sporten. Van zaal tot natuur. Er zijn clinics, toernooien, vrije inloop lessen en sportdagen. De activiteiten zijn in de maanden juni, juli, augustus en september en het programma is te vinden op Noordhollandactief.nl