DORDRECHT - FC Dordrecht heeft maandagavond de zevende overwinning van het seizoen geboekt door Telstar met het kleinst mogelijke verschil te kloppen. De gasten speelden de gehele tweede helft met een man minder na een rode kaart kort voor rust. Kevin Jansen zorgde voor het enige doelpunt van de wedstrijd.

Telstar dat goed aan de wedstrijd was begonnen met kansen voor Glynor Plet en Cas Dijkstra kwam in de 43e minuut met tien man te staan. Dijkstra kreeg rood van arbiter Bos na natrappen op Adnan Ugur. FC Dordrecht was inmiddels al wat bete in de wedstrijd gekomen, maar zowel Schuurman als Musaba kregen de bal niet langs keeper Schendelaar.

De thuisploeg nam vervolgens na twintig minuten in de tweede helft een voorsprong toen aanvoerder Jansen een voorzet van Poll binnen kopte. Doordat Telstar hierna de aanval zocht ontstond er ruimte en dit leverde nog kansen aan beide kanten op. Gescoord werd er echter niet meer: 1-0.