HEEMSKERK - De kerntaak van een coach/trainer is een sporter beter maken. Dat klinkt simpel, maar er komen heel veel aspecten bij kijken. Hoe motiveer je jouw spelers of jouw eigen kind? Hoe ga je om met winst en verlies? En welke vaardigheden heb je daar allemaal bij nodig? Kun jij als trainer/coach wel wat handvaten gebruiken? Meld je dan aan voor de gratis inspiratieavond positief coachen op 11 december.

Tijdens de inspiratieavond ‘positief coachen’ leren trainers/coaches op een pedagogische manier hun sporters te begeleiden. De avond bestaat uit een theoretisch en een interactief gedeelte. De avond is op maandag 11 december van 19.30 tot 21.30 uur, in het clubhuis van handbelvereniging DSS, Communicatieweg 2 in Heemskerk.

Deze avond is voor ouders die trainer of coach zijn geworden zonder ervaring en daar nog meer over willen leren, beginnende trainers maar ook voor ervaren trainers. Iedereen zal tijdens deze avond nieuwe inzichten op doen.

Aanmelden voor deze avond is verplicht en kan via de www.teamsportservice.nl/kennemerland of mail naar kennemerland@teamsportservice.nl of bel naar 088-2037340. Team Sportservice Kennemerland organiseert deze avond.