GEMERT - RKVV DEM heeft woensdagavond voor een stunt gezorgd door op bezoek bij koploper Gemert een 3-3 gelijkspel uit het vuur te slepen. Waar de Beverwijkse ploeg een aantal weken terug al werd opgegeven, daar heeft het na de 0-1 zege bij Hoogland van afgelopen weekend en het bonuspunt in Gemert weer de nodige moraal.

De hekkensluiter pakt zo onder interim-trainer Ron Bouman dus vier punten in twee duels en kan plotseling weer naar boven kijken. En daar zag het na de eerste helft niet naar uit. Via twee doelpunten van Ralf Kemper had de thuisploeg een 2-0 voorsprong genomen en DEM leek rijp voor de slacht.

Toen Brian Callego na een ruim uur voor de aansluitingstreffer zorgde gloorde er weer hoop, maar die leek vervlogen toen Bram Jacobs in de 79e minuut de 3-1 wist te maken. Twee minuten later wist Jesse Verswijveren met een rake kopbal de spanning terug te brengen. In de slotfase ging DEM vol voor het punt, kreeg kansen, geen strafschop waar men wel meende daar recht op te hebben, maar werd men toch beloond. In de blessuretijd tastte de Gemert-keeper mis en wist Twan Verswijveren te profiteren: 3-3.