LIENDEN - De kennismaking met de Derde Divisie heeft DEM zondag een punt opgeleverd. Op bezoek bij FC Lienden speelde de ploeg van trainer Arvid Smit met 0-0 gelijk.

Gezien het feit dat de thuisploeg bijna de gehele tweede helft met tien man speelden nadat Danquah in de eerste minuut van de tweede helft zijn tweede gele kaart had ontvangen zat er wellicht meer in voor de Beverwijkers, maar trainer Smit kon wel leven met een punt. "Lienden is een van de beter ploegen in deze klasse dus wij hebben op zich een goede prestatie neergezet."

DEM kwam in de eerste helft een aantal malen goed weg toen Efe voor open doel over schoot, Boerstra de lat boven keeper Verswijveren raakte, en Guyon Fernandez de buitenkant van de paal trof. Aan de andere kant was het Cerilio Cijntje die tweemaal opdook voor de Lienden-keeper, maar de trekker niet kon overhalen.

Met elf tegen tien had DEM na rust wel het meeste balbezit, maar moest men zich onder tropische omstandigheden tevreden stellen met een punt.