BEVERWIJK - Het is RKVV DEM niet gelukt om de tweede ronde van de KNVB-beker te bereiken. Op eigen veld ging de ploeg van trainer/coach Mark de Vries met 1-4 onderuit tegen competitiegenoot Blauw Geel '38.

Na de nodige sfeeracties van de eigen supporters speelde de thuisploeg een prima eerste helft waarin het mogelijk op voorsprong had moeten komen bij kansen voor Jesse Verswijveren en Thom de Vries. Kort voor de rust waren het echter de gasten uit Veghel die via Koen van der Zanden als eerste scoorden. Toch ging men met een gelijke stand de rust in toen Nigel Daniëls de bal hard in het dak van het doel schoot.

De blijdschap om die gelijkmaker verstomde na rust echter snel want de Brabanders sloegen in tien minuten tweemaal toe door treffers van Nasser en Van den Nieuwenof. DEM probeerde het hierna nog wel, maar twintig minuten voor tijd gooide Van der Zanden met zijn tweede treffer het duel in het slot: 1-4.