HEEMSKERK - Wil je graag fitter of actiever worden? Dan is onderstaand beweegprogramma echt iets voor jou. Sport en bewegen heeft een positieve bijdrage op de fysieke en mentale gezondheid. Daarnaast zorgt sporten/bewegen voor plezier en ontmoeting. Soms is het lastig om te weten welke sport- of beweegactiviteit én aanbieder er bij iemand past. Met dit beweegprogramma ga je dat onderzoeken. Ben jij tussen de 30 en 65 jaar? Lees dan snel verder.

Het programma is op de dinsdagen van 17.00 tot 18.00 uur en duurt 10 weken. De eerste les is op dinsdag 15 november 2022 in de gymzaal aan de Stijkelstraat 2A in Heemskerk. De laatste les is op dinsdag 31 januari 2023. De eerste 4 weken staan in het teken van kennismaking met de groep en diverse beweegvormen. De laatste 6 weken volgen er proeflessen van lokale sportaanbieders. Alle lessen worden gegeven door professionele begeleiders. Het programma kost € 10, dit komt neer op € 1 per les.

Zeg jij al tijden dat je actiever wilt gaan leven? Maar is het starten nog niet gelukt? Door hier aan deel te nemen krijg je een zetje in de goede richting. Dit programma doe je samen met anderen, wat motiverend en inspirerend werkt. Het aanbod is variërend waardoor iedereen deel kan nemen. Ieder op zijn of haar eigen niveau.

Voor meer informatie en aanmelden ga naar www.teamsportservice.nl/kennemerland en klik bij agenda dit beweegprogramma aan. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met buurtsportcoach Winnie, via wassendelft@teamsportservice.nl of 0251-254740. Het programma is opgezet door Team Sportservice Kennemerland, in samenwerking met lokale aanbieders. De Gemeente Heemskerk financiert het programma, aangezien zij de gezondheid van haar inwoners belangrijk vindt.