HEEMSKERK - Op zaterdag 17 september wordt in en rondom het Gemeentehuis van Heemskerk de jaarlijkse ontmoetingsdag voor senioren georganiseerd. Team Sportservice Kennemerland is op deze dag ook aanwezig en deelt een gratis beweeggids uit.

De gids maakt het sport- en beweegaanbod voor 60-plussers in Heemskerk inzichtelijk. Deze doelgroep wordt steeds groter, maar ook het aanbod groeit. Het is soms lastig om een passende beweegactiviteit te vinden. Deze gids helpt bij het vinden van het juiste aanbod.

Het is echt waar, van bewegen wordt u vrolijk en blijft u fit! Kom de gids dus zeker ophalen op de ontmoetingsdag 17 september van 13.30 tot 16.00 uur en kijk welke activiteit er bij u past.

Wethouder Aad Schoorl vindt het belangrijk dat iedereen van jong tot oud in beweging blijft. Hij kreeg het eerste exemplaar van de beweeggids uitgereikt door de buurtsportcoaches van Team Sportservice.

QUOTE AAD Schoorl: “ga allemaal meer bewegen en genieten”

De gids die gefinancierd is vanuit het Sportakkoord Heemskerk zal ook na 17 september verspreid worden door Heemskerk. De gids komt te liggen in het gemeentehuis, bij de buurthuizen en bij Team Sportservice op kantoor. Wilt u meer informatie over de gids of wilt u vrijblijvend beweegadvies krijgen? Neem dan contact met ons op via kennemerland@teamsportservice.nl of 0251-254740.