GROESBEEK - In de derde speelronde van de Tweede Divisie heeft De Treffers de eerste zege geboekt, alwaar ADO '20 tegen de eerste nederlaag opliep. Op Sportpark Zuid in Groesbeek werd het 3-0 voor de thuisploeg.


Hoe anders had het kunnen lopen als Jilani Helder na een kwartier vanaf elf meter de score had geopend. De aanvaller mocht aanleggen vanaf de strafschopstip na een overtreding van Joppen, maar keeper Kornelis wist de penalty te keren. Vlak darana wist de goalie van de Treffers ook nog een goede kans van Reclaoui te redden. De thuisploeg van trainer Leeroy Echteld nam daarna het initiatief over en daat rulteerde tien minuten voor rust in de openingstreffer. Nadat doelman Grim eens chot van Langeveld niet helemaal onder controle krijgt weet Jordy Thomassen wel raad met de rebound.

Diezlefde Thomassen weet een klein kwartier na rust de score ook te verdubbelen door koppend te scoren na goed terugleggen van Bouyaghlafen. Helder krijgt vervolgens de kans om zijn fout van eerder in de wedstrijd goed te maken, maar kopt naast en het wordt nog erger voor de ploeg van Roy van der Mije als Colin Maertzdorf vlak voor tijd owrdt gevloerd en zelf de strafschop achter Grim schiet: 3-0.