HEEMSKERK - ADO '20 heeft woensdagavond goede zaken gedaan. De ongeslagen koploper van de Derde Divisie won op eigen veld met 4-2 van TOGB uit Berkel en Rodenrijs en zet daarmee de concurrentie verder op achterstand.

Met name de eerste helft was zeer enerverend te noemen. Binnen tien minuten had de thuisploeg al een comfortabele 2-0 voorsprong genomen. Maurizio Brenna scoorde op aangeven van Feyo Glim en even later gaf Brenna zelf de assist op Jan-Willem Tesselaar. Het bleek echter niet comfortabel genoeg. In de stromende regen komen de gasten binnen een half uur via twee treffers van Anthony Slierendrecht terug. Nog voor de rust is er echter een hernieuwde voorsprong voor de Heemskerkers als Ruben Doesburg profiteert van een fout van keeper Zwarteveld. Dankzij keeper Mike Grim blijft die voorsprong tot te rust staan door middel van een katachtige redding.

Doesburg is ook degene die kort na rust de marge weer op twee brengt na een knappe individuele actie. Nadien volgen er nog wat kansen voor de thuisploeg, maar men komt vlak voor tijd ook goed weg als een schot van Steerneman op de lat uiteen spat waardoor het bij 4-2 blijft.