SCHEVENINGEN - Na vijf nederlagen op rij heeft ADO '20 eindelijk weer eens drie punten kunnen bijschrijven. De ploeg van trainer/coach Roy van der Mije won op bezoek bij het laaggeklasseerde Scheveningen met het kleinst mogelijke verschil: 0-1.


Op Sportpark Houtrust werd spits Milan Zonneveld de matchwinnaar door na een half uur de enige goal van de wedstrijd voor zijn rekening te nemen. Scheveningen, met ondermeer oud-profs Lex Immers en Tom Beugelsdijk werd hierna wel een aantal malen gevaarlijk, maar ondermeer de lat bracht redding voor de Heemkerkers. In de slotfase eindigde de thuisploeg van trainer John Blok het duel ook nog met tien man na een tweede geel kaart voor Jari de Jong

ADO '20, dat voor het laatst had gewonnen begin december bij hekkensluiter Kozakken Boys, wist uiteindelijk de zege met veel strijd over de streep te trekken en dat zal het moraal van de Heemskerkers in ieder geval weer een "boost"geven. Komend weekend is ADO '20 vrij om op 17 februari op De Vlotter Rijnsburgse Boys te ontvangen. Scheveningen speelt dezelfde dag tegen De Treffers.