VEENENDAAL - ADO '20 is bij de hervatting van de competitie in de Tweede Divisie nipt onderuit gegaan op bezoek bij GVVV. In Veenendaal werd het 2-1 voor de thuisploeg.

Die uitslag doet een hoop spanning vermoeden, maar de Heemskerkers mochten na de eerste 45 minuten vooral blij zijn dat het op dat moment "slechts" 2-0 stond. Ilias Latif had beide GVVV-doelpunten voor zijn rekening genomen, waarvan met name de tweede een fraai schot was, maar de aanvaller had dat aantal zomaar kunnen verdubbelen gezien de kansen die hij kreeg. Ook zijn ploeggenoot Justin Spies kreeg nog een aantal mogelijkheden, maar wist keeper Liklikwatil niet te verschalken.

Kort na de rust kwamen de Heemskerkers pardoes terug in de wedstrijd toen Ian Beelen met een fraai hakballetje wist te scoren. Het leverde echter geen ommekeer op want daarvoor speelde de ploeg van de trainers Roy van der Mije en Mitchell Haijen zonder teveel overtuiging.

ADO '20 staat na de nederlaag in Veenendaal veertiende en speelt volgende week zondag thuis op De Vlotter tegen Jong Sparta Rottedam.