HEEMSKERK - ADO '20 is in de Derde Divisie opgeklommen naar een vijde plaats na een nipte overwinning op Blauw Geel '38 uit Veghel. Met het inbrengen van gelegenheidsspits Luc Schuffelen wisten de Heemskekers na de rsut het verschil te maken: 2-1.

ADO '20 stond bij rust nog op een 0-1 achterstand door een treffer van Niels Wouters en daar mocht de ploeg van Roy van der Mije niet over klagen. Dezelfde Wouters had vlak darvoor nog een grote kans gemist en mark Dobbelsteen kopte een bal tegen de paal.

De ommekeer kwam met het inbrengen van Schuffelen in de rust. Dit betaalde zich al snel uit want nauwelijks drie minuten na de rust was de geegenheidsspits al het eindpunt van een vlotte aanval: 1-1. ADO '20 pakte zelfs de volle buit want in de 79e minuut wist Henry Opoku met een zuivere pass Danny Lute te bereiken die zich vrij voor de keeper koelbloedig toonde: 2-1.