HEEMSKERK - ADO '20 heeft zondag weer even steg aan het zelfvertrouwen kunnen werken. De jonge en wisselvallige ploeg van trainer Raymond Bronkhorst wist in de blessuretijd de Noord-Hollandse derby in de derde divisie naar zich toe te trekken door het ervaren OFC te verslaan.

En daar zag het lang niet naar uit.. De Oostzaners hadden al snel een voorsprong genomen toen Bilal Amarzagouio de bal achter keeper Van der Wijst schoot en kreeg daarna kansen op meer.

Waar men echter te slordig was in de afwerking en te lang meeging in het tempo van de thuisploeg sloegen de Heemskerkers na een uur toe via een vrije trap van Meraj Allahdad waarbij keeper Koroglu niet vrijuit ging. Het duel leek hierna op een puntendeling af te stevenen, maar vijf minuten in blessuretijd mocht Allahdad een nieuwe vrije trap nemen die hij panklaar legde voor Mike Christophersen: 2-1.