HEEMSKERK - ADO '20 heeft zaterdag een belangrijke stap richting lijfsbehoud in de Tweede Divisie gezet. De ploeg van het trainersduo Van der Meije en Haijen behaalde op De Vlotter een overtuigende zege tegen HHC: 3-0.


De Heemskerkers waren vanaf de aftrap direct energiek en lieten er geen gras over groeien wat de intenties waren. Er werd gestreden voor iedere meter en ook nog eens prima gevoetbald waarbij met name rechtsbuiten Jilani Helder een plaag was voor de Hardenbergse defensie. Met een fraai doelpunt, bijna vanaf de achterlijn en uit een onmogelijke hoek wist de op dreef zijnde aanvaller de score na een kwartier te openen. Naast Helder viel ook Milan Klopper op met zijn werklust en listige passjes. Hij bood ondermeer twee kansen aan Dylan George die het net echter niet wist te vinden.

Klopper stond in de tweede helft ook aan de basis van de treffer van invaller Danny Lute en uiteindelijk was het Daan Boerlage die de eindstand op 3-0 bepaalde nadat een andere invaller, Milan Zonneveld, gevloerd was.