HEEMSKERK - Halverwege de competitie in de Derde Divisie blijft ADO '20 domineren. De ploeg van trainer Roy van der Mije wist zondagmiddag het thuisduel tegen UNA met 3-1 te winnen en behoudt zo tien punten voorsprong op naaste belager VVSB.

Milan Zonneveld opende al snel de score voor de Heemskerkers, maar drie minuten later kon Bogers de gelijkmaker binnen tikken. Toch ging ADO '20 met een voorsprong rusten omdat een inzet van Sem Kroon door aanvoerder Ted Amson van richting werd veranderd.

Zonder Zonneveld, die kort voor rust met een blessure was uitgevallen, was het duel minder aantrekkelijk, maar kwam de thuisploeg nooit echt in de problemen. Ruben Doesburg gooide het duel uiteindelijk in het slot door de 3-1 aan te laten tekenen.

ADO '20 sluit het voetbaljaar 2022 komende zondag af met een thuiswedstrijd tegen Groene Ster.