KENNEMER - Een spectaculair theaterconcert geheel gewijd aan de muziek van Sting en zijn legendarische band The Police. De veelzijdigheid, waarmee Sting in de loop der jaren zo beroemd geworden is, vormt de basis voor een unieke avond met rock, pop, klassiek, jazz en alles ertussenin. Niet alleen zullen bekende nummers als Shape Of My eart, Roxanne, Englishman In New York en Message In A Bottle de revue passeren, maar ook speciale bewerkingen van onder andere Desert Rose, Synchronicity I en It's Probably Me. De eigenzinnigheid, waarmee de muzikanten deze prachtige songs interpreteren, zal keer op keer verrassen en ontroeren.

De band bestaat uit topmuzikanten uit de rock-, pop- en jazzwereld, onder wie leadzanger en muzikale duizendpoot Ludovique (Luc Devens). En dan natuurlijk nog de bijdrage van de stemkunstenaars van Rock4. Een internationaal bekend en award winnend ensemble, dat al jaren overal in Europa volle zalen trekt met hun indrukwekkende vocale muziek. Zij zijn de kers op de taart bij dit concert. Prachtige harmonieën, percussie/drum- en bassounds, maar bovenal waanzinnige stemmen.

'Legends Remastered' is soms groots en bijna orkestraal, soms klein en intiem.

Kaarten à € 27,50 voor zaterdag 2 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.