In april 1978 zijn Francesco en Hennie Bonasera met de ijssalon begonnen. In 2001 hebben Bert en Graziella (Hun dochter) de zaak overgenomen. Bert heeft van Francesco het ijs leren draaien. We zijn dan ook op dezelfde manier verder gegaan.

We pasteuriseren de mix nog helemaal zelf met verse melk, slagroom en suikers. Voor de vruchtensmaken gebruiken we zo veel mogelijk vers fruit. We gebruiken geen kleurstoffen. Ook maken wij speciaal ijs voor diabetici en hebben we ook een aantal smaken melkvrij ijs voor mensen met een melkallergie. We hebben ook glutenvrije hoorntjes.

Sinds vorig seizoen maken we ook een ijskoffie. Ook erg populair zijn de spaghetti ijsjes, waarvan we dit jaar ook een kleinere variant hebben de spaghetti bambino.

Vanaf komende zondag 27 februari is IJssalon Bonasera weer dagelijks geopend van 13.00 uur t/m 22.00 uur.


IJssalon Bonasera
Engelmundusstraat 26
1971EK Ijmuiden
0255-531589
www.ijssalonbonasera.nl