Propaan is het gas dat de meeste Nederlanders gebruiken voor de barbecue, het gasstel in de caravan of camper, naast de tent of voor de terrasverwarmer. Primagaz, de grootste propaanleverancier van Nederland, levert als eerste biopropaan. De oplossing om jouw CO2 voetafdruk tot 80% te verkleinen.

Waar ‘gewoon’ propaan gemaakt wordt uit een fossiele brandstof, namelijk aardolie, wordt biopropaan gemaakt van een mix van reststoffen en plantaardige oliën. En daarmee zorgen die groene hernieuwbare bronnen voor veel minder broeikasgassen en een schonere lucht. Voor Primagaz is het een logische stap richting een groenere toekomst.

Waar kun je biopropaan krijgen?

Alle EasyBlue gasflessen worden geleverd met biopropaan. Bij bijna alle bouwmarkten, kampeerwinkels en gasleveranciers zijn EasyBlue gasflessen met biopropaan makkelijk verkrijgbaar Daarmee is groen biopropaan voor iedereen toegankelijk. Voor de barbecue met familie of vrienden of tijdens het koken van het avondeten op de camping. Net als met gewoon propaan. Maar dan groener. En je betaalt bovendien niets meer voor biopropaan.

100% groen, dezelfde prestaties

Biopropaan is 100% gelijk aan gewoon propaan. Het is niet alleen chemisch 100% gelijk, ook de prestaties zijn gelijk. Je kunt je gasfles dus net zo lang gebruiken. De verbrandingstemperatuur is gelijk en het aanpassen van de brander van je barbecue, kampeerfornuis of terrasverwarmer is niet nodig.

Kies net als heel veel Nederlanders voor groen. Wil je meer weten? Kijk dan op primagaz.nl/biopropaan.

Biopropaan van Primagaz.

Vol energie voor de toekomst.