Kennemerdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Lichte motregen4.8 ℃

Antez Project Management B.V. in Bentveld

Bezoekadres:

Antez Project Management B.V.

Bramenlaan 302 De Duinkraal
2116TV Bentveld
023-5716100
info@antez.nl
http://www.antez.nl

Antez Project Management B.V.

Iedere organisatie is anders, zo ook de eisen, wensen en het budget voor ICT oplossingen. AnteZ heeft voor het beheer van ICT omgevingen een aantal standaard oplossingen samengesteld. Deze standaard oplossingen zijn voor de meeste bedrijven precies wat ze nodig hebben.

Heeft uw bedrijf aanvullende diensten nodig, geen probleem, AnteZ kan gerichte maatwerk oplossing bieden. Denk hierbij ook aan levering en inrichting van o.a. routers, firewalls, switches, accesspoints, antivirus en Antispam oplossingen.

Door ons persoonlijk contact en jarenlange ervaring op ICT gebied gaan we graag een langdurige relatie met uw organisatie aan. AnteZ hanteert hierbij geen langlopende contracten, maar flexibele overeenkomsten. Onze diensten zijn per maand aan te passen, uit te breiden of op te heffen.

Door ons standaard prijsmodel weet u waar u aan toe bent. Het is mogelijk de oplossingen te mixen. Het is aan ons de taak om uw systemen zo flexibel en stabiel mogelijk op te zetten.

Foto's van Antez Project Management B.V.

Antez Project Management B.V. image 1
Antez Project Management B.V. image 2
Antez Project Management B.V. image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Antez Project Management B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map