Wil jij dit jaar met nog betere foto’s thuiskomen van een vakantie? Doe dan eens mee met een cursus smartphone fotografie! Deze wordt nu voor het eerst ook op Texel gegeven op een mooie locatie in Den Burg. We zijn met de cursus dan te gast op Kinderboerderij Texel aan Paelwerck 9 in Den Burg.


Gewoon omdat het een leuke locatie is, zeer goed bereikbaar en een uitstekende plek om de cursisten te ontvangen. In de ruime cursuszaal zal smartphone fotograaf Fred van Eck uit Den Helder daar dan op twee zaterdagen een cursus gaan geven van 10:00 uur tot 12:30 uur.

De eerste twee datums zijn inmiddels ingepland en dat is 18 mei geworden. De tweede datum is 15 juni.

De cursus smartphone fotografie is leuk voor iedereen die betere foto’s wil leren maken met zijn of haar smartphone. Ook zeer handig als je een bedrijf hebt en voor jouw eigen website betere foto’s nodig hebt. Ongeacht of dit een Android of een toestel van Apple is. Alles wordt in woord en beeld aan u uitgelegd en gaat u zelf de diverse functies instellen op uw smartphone. Uiteraard ontvangt u na afloop ook een handige hand-out.

Zo komt de cursuskalender al aardig vol te staan, en blijft van Eck nieuwe datums inplannen door het hele jaar heen. Check regelmatig de cursuspagina op zijn website voor updates en andere tips over het fotograferen met een smartphone.

Wil je met een eigen groepje familie, vrienden of collega's een cursus of workshop organiseren?

Waar dan ook in Nederland. Bekijk de informatie over de cursussen en om aan te melden via https://eckkies.nl/smartphone-fotografie/