HAARLEM - Het Nova College houdt maandag 25 november van 18.00 - 21.00 uur Open huis voor mbo opleidingen in Beverwijk, Haarlem, Hoofddorp en Harlingen en IJmuiden. De opleidingen Sport en Bewegen van CIOS Haarlem Hoofddorp houden Open huis op zaterdag 23 november van 10.00 – 14.00 uur aan de IJsbaanlaan in Haarlem.

Nova College verzorgt mbo Autotechniek, Bouw, CIOS Sport en Bewegen, Dans en Theater, Handel en Commercie, Hotelschool, ICT, Lab, Logistiek, Maritiem, Marketing en Media, MyTec, Orde en Veiligheid, Recreatie door Cosmo Academy, Uiterlijke Verzorging, Techniek, Welzijn, Zakelijk en Zorg. Op het Nova College leren studenten meer dan alleen een beroep, zij groeien er ook persoonlijk.

Keuzegids MBO: beste roc Randstad en 16 topopleidingen
Het Nova College is volgens de Keuzegids MBO 2019 het beste roc in de Randstad en staat landelijk op de 15e plaats. Ook heeft het Nova College volgens de Keuzegids MBO 16 ‘topopleidingen’: Acteur en Danser, Facilitair manager, 3 opleidingen Fastservice, Handhaver, 3 opleidingen Laboratoriumtechniek, Leidinggevende entertainment en events (Cosmo Academy Haarlem), 4 opleidingen Sport en Bewegen CIOS Haarlem Hoofddorp en Verpleegkundige.

Persoonlijk advies
Op het Open huis krijgen bezoekers informatie en persoonlijk advies van docenten, stagebedrijven en studenten. Aanmelden kan via www.novacollege.nl.