HAARLEM - Ellen(52) uit Haarlem is de gelukkige winnaar van 355.000 euro in de jubileumuitzending van de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Ellen 49 kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel'.

Ellen is samen met vriendin Alice naar de studio gekomen: "Wij werkten 37 jaar geleden samen in een eetcafé en zijn altijd dikke vriendinnen gebleven", vertelt boezemvriendin Alice. De eerste vrouwelijke finalist van dit seizoen heeft één grote wens: "Ik wil zodra het weer kan heel graag naar Zuid-Afrika om de big five te zien. Verder wil ik samen met mijn vriendin Alice naar Milaan om daar mooie schoenen te laten maken aangezien ik een grotere maat heb dan gemiddeld."

De kofferkeuze is voor Ellen snel gemaakt: "Ik ben jarig op 24 oktober dus ik ga met koffer 24 spelen!" Ellen speelt al snel alle lage bedragen uit het finalespel en is goed op weg. Bij een bod van 355.000 euro beseft Ellen dat zij met dit bedrag al haar dromen kan waarmaken. Na even twijfelen, besluit zij te stoppen. Een reis naar Afrika zit er zeker in voor Ellen: zij gaat naar huis met een bedrag van 355.000 euro.

Prijzenregen in jubileumuitzending ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht'
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' bestaat dit najaar 20 jaar en dat werd gevierd met deze speciale jubileumuitzending op 4 oktober. In deze laatste én extra uitzending van dit seizoen, waarvoor een Golden Ticket te winnen was, waren extra bijzondere prijzen te winnen. Zo verlieten 20 aanwezigen de studio met een auto. De overige 30 kandidaten ontvingen een elektrische fiets. De grote gouden koffers in de eerste spelronde zaten vol met geldprijzen, waaronder twee koffers met 20.000 euro. Ook ging er een dubbele vakprijs van 1.000 euro uit voor het hele vak.