HAARLEM - Tijn Braun, Loek Martens, Morgan Buchwaldt en Shirley Blaazer, vier studenten van het Nova College Haarlem, zijn de Novakids. Momenteel zijn zij bezig met een project. "Het project houdt in dat wij als studenten de brandwonden stichting zoveel mogelijk proberen te helpen. Dat willen wij doen met behulp van donaties op te halen." Ook willen zij meer mensen in laten zien de wat de brandwonden stichting precies in houdt.

"Wij als studenten doen er zo veel mogelijk aan om ons project te laten slagen. Daarvoor moeten wij wel de aandacht proberen te krijgen, dit gaan we proberen te krijgen door middel van een stunt." Het plan voor een stunt is om een mooie sticker te ontwerpen. Het plan is om de sticker bij scholen en bij winkelfilialen in Haarlem zoveel mogelijk proberen uit te delen. Op de sticker staat een QR-code. Als de persoon de QR-code scant wordt hij/zij meteen naar de site doorgestuurd. Door middel van deze stunt proberen ze zoveel mogelijk aandacht te trekken voor de brandwonden stichting en daarmee hopelijk ook veel donaties om daarmee de brandwonden stichting te kunnen steunen.

De brandwonden stichting kan het geld namelijk goed gebruiken om de patiënten te helpen met het proces van het genezen van hun brandwonden. Via deze link kunt u een donatie doen!