BEVERWIJK - Wat de meeste mensen niet begrijpen is dat je leven een reden heeft. Je hebt een bestaansfunctie.

Wat je gebeurt komt op de juiste tijd. En nee daar heb je geen invloed op.
Je hebt invloed op jezelf. Hoe je er mee omgaat. Word je boos of verdrietig? Dat is jouw keuze.
Dat je die persoon tegenkomt op dat tijdstip en op die locatie. DAT IS GEEN TOEVAL.

Dat je in de file staat, dat je je hoofd stoot. Dat de vogels zingen. Dat je auto het niet doet. Dat een voorstelling niet doorgaat. Alles wat er gebeurt of niet gebeurt is met een reden en heeft een functie. Het vertelt ons iets . Er zit een boodschap in. Maar we hebben niet meer geleerd om hier mee om te gaan.
Het hoofd regeert nu. Je bent altijd op de juiste plek en plaats.

En dat is best raar want wij mensen hebben het idee dat we alles naar onze hand kunnen zetten. We denken dat de wereld kunnen laten draaien op onze manier. En dat is niet zo. We hebben de illusie dat het zo is. Zo als we ook de illusie hebben dat we de wereld kunnen verwoesten. Ook dat kunnen wij niet. Ons hele Universum is Goddelijk en onverwoestbaar. Ook alles wat op en in planeet aarde is Goddelijk en dus ook wij.

Ja, we kunnen mensen en dieren doden. We kunnen bossen verbranden en rivieren droogleggen. We kunnen mijnen laten graven naar bodemschatten met het doel om rijk te worden. En dan hebben we het idee dat we de natuur kunnen beheersen. Maar de natuur heeft het heft in handen.
Want als het teveel word laat de natuur voelen dat het genoeg is met een orkaan, tsunami of een aardverschuiving. We kunnen wel schade aanbrengen aan de aarde maar nooit verwoesten.

Alles gebeurt volgens een Goddelijk plan. Het precieze begrijp ik niet maar dit Universum is de plaats waar Licht en Donker elkaar betwisten op het recht van bestaan. Het is uniek wat hier gebeurt. En dat mag je wel realiseren. De mensen dier hier nu leven, die zielen hebben hier om gevraagd. Je wilde hier zijn om je steentje bij te dragen. En alles is vastgelegd voor de eeuwigheid. Het Licht zal overwinnen en dit gebeurt met ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE.

Dit is een gegeven dat niemand kan tegenhouden. Alleen in die tussentijd zullen er dingen gebeuren die wij niet leuk vinden omdat wij met geboorte de kennis zijn kwijtgeraakt wie we werkelijk zijn en wat we hier doen. En ook dat is nodig. Wat wij kunnen doen zijn details in een groot plan. En alles wat word verteld over de verwoesting van de aarde gaat om geld verdienen en macht hebben.

De rijkste ter wereld zijn de armste van geest. Deze mensen gaan met datgene waar ze mee gekomen zijn. NIETS.
En ook zij gaan naar de Bron van alle Liefde. Want ook zij hebben een taak die volbracht moest worden. De mensen die wij slecht vinden hebben de taak om ons te laten zien hoe het niet moet.

Dus begrijp, vergeef en laat los. Reageer op de situatie van nu en laat los, want gisteren is al weer verleden tijd. Dat kun jij doen of aan het “toeval” overlaten.


Truus Quax